Postări

Cum să îți organizezi timpul | Miss Ametist

Mereu uiți că pe lângă activitățile pe care le-ai făcut mai are ceva? Eşti la liceu şi ai uitat că trebuie să predai un proiect sau un eseu sau că trebuie să dai un test? În această situație eram şi eu, aveam momente când chiar nu mai făceam față până am descoperit aceste metode de organizare. Dacă eşti curios/curioasă care sunt metodele te invit să citeşti în continuare.
  1. Creează-țiunplanzilnic
Foloseşte-te de laptop, telefon sau de o agendă pentru a-ți trece tot ce ai de făcut ziua următoare. Te va ajuta şi mai mult dacă îți vei organiza săptămâna la fel.  2. Transformă-țiînprioritateceamaiimportantăactivitate De exemplu, eu mâine am teză. Acest lucru este important pentru mine, de aceea am renunțat la oricare activitate pentru a putea învăța fără grija că mai am ceva de făcut.
  3.Identificăcâtevatreburizilniceobligatorii
4. Acordăunintervaldetimppentrufiecareactivitate
Chiar sper să îți fie utile aceste metode  aşa cum mi-au fost şi mie.
                                  ♡…

Ce părere mai am despre AliExpress? A devenit o dezamăgire?! | Miss Ametist

Imagine
      Hei, hei! Astăzi m-am gândit să vă mai povestesc ce pățanii am mai avut cu AliExpress şi nu numai. Recunosc, îmi plăcea să dau comenzi dar acum mă gândesc de două ori dacă [,] chiar se merită.
      În general, de pe AliExpress îmi comand huse sau decorațiuni, chiar şi oje semipermanente.  Din păcate, însă, coletele nu-mi mai ajung, ultimul colet pe care l-am primit au fost măştile negre (ai un articol întreg dedicat acestor măşti aici ).      Acum câteva luni mi-am schimbat telefonul şi-mi trebuia o husă ca să-l protejez, ei bine, comanda am plasat-o pe 16 februarie şi nici astăzi nu mi-a ajuns iar seller-ul încearcă să mă ducă cu zăhărelul însă nu-i prea merge. Cică mi-a trimis alta, chiar sunt curioasă dacă o mai primesc.      Tot aşa cu nişte măşti şi o pereche de cercei. Altă poveste amuzantă. Mi-au luat banii, cică mi-au trimis comanda iar după o săptămână mi-au anulat-o (comanda cu cerceii)  iar măştile cică mi-au ajuns dar nu e aşa. Astea mi-au cam fost învățături ca …

Cum să te trezeşti devreme | Miss Ametist

Imagine
Nu sunt cea mai matinală persoană iar fără aceste trucuri, probabil nici acum nu reuşeam să fiu matinală.
      Au fost momente când trebuia să mă trezesc la 7 dar mă trezeam la 9 chiar şi cu alarma pusă, pur şi simplu nu auzeam alarma. Acestea fiind spune, îți voi prezenta câteva trucuri care pe mine m-au ajutat:
          1. Încearcă să te trezeşti cu câteva minute înainte     De exemplu, eu când trebuie să mă trezesc la 6:30, îmi pun ceasul să sune la 6:20, 6:25. O să te ajute foarte mult şi o să ajungi să te trezeşti singură înainte de a-ți suna ceasul şi o să te simți şi odihnită.
         2. Motivează-te
  Gândeşte-te la faptul că dacă te trezeşti mai devreme ai mai mult timp pentru tine. Nu te vei mai machia pe grabă, nu vei mai avea mici incidente cu placa/ondulatorul din cauza grabei şi vei avea timp pentru a-ți savura cafeaua/ceaiul.
         3. Ceasul/telefonul pune-l pe birou
    De ce să le pui acolo? Pentru că atunci când va suna ceasul va trebui să te ridi…

Top 5 seriale preferate | Miss Ametist

Imagine
Heii, heii! Astăzi m-am gândit să scriu despre serialele mele preferate deoarece am observat că multe persoane caută un serial bun. Eu urmăresc în mod constant aceste seriale, doar unul dintre seriale îl urmăresc obsesiv, acela fiind...
      1. Pretty Little Liars Da, acest serial îl urmăresc obsesiv. Sunt la sezonul 3 şi pot să spun că iubesc acest serial. Când nu am somn sau când am puțin timp liber, acesta este serialul pe care-l urmăresc. Serialul are foarte multă acțiune îmbinată cu ceva puțin  creepy. Recomand tuturor să se uite la acest serial.
      2. Lucifer Ador acest serial, nu mai mult decât Pretty Little Liars, dar mi-a plăcut. Îmi place faptul că în fiecare episod apare ceva nou ce trebuie rezolvat. Cuvintele nu-şi au rostul, doar dă un search şi uită-te la primul episod, n-ai să te mai dezlipeşti de laptop.
      3.Gossip Girl Am început să mă uit la serial datorită unei fete de pe Youtube. Chiar m-a prins acțiunea deşi sunt abia la primele episoade. Până acum …

Am testat Black Mask?! Ce părere am? | Miss Ametist

Am văzut o grămadă de fete pe youtube şi nu numai care au încercat această mască şi chiar funcționa şi m-am decis să o achiziționez si eu. Mi-am cumpărat-o de pe AliExpress şi a fost destul de ieftină, până în 4-5 $.
       Black Mask este o mască neagră pentru față (se subînțelege din denumirea ei 😂 ) care te ajută să îndepărtezi punctele negre de pe nas, bărbie, frunte etc., acneea, chiar şi celulele moarte şi părul facial. Această mască are în componența sa cărbune. Ce-i drept, doare când o luăm de pe față, dar cu toate ştim faptul că "baba la frumusețe suferă" .       Un avantaj pe care îl are această mască este prețul care este destul de mic, fiind din această categorie "black mask" care să şi funcționeze.
     Are o textură foarte ciudățică care mă face să mă gândesc la smoală (cred că ăsta este cuvântul pe care-l caut) . Atunci când o foloseşti trebuie să o aplici pe ten curat dar înainte de asta, deschide-ti porii cu o baie de aburi sau cu un prosop …

Top 5 produse favorite ale lunii martie | Miss Ametist

Bună dragele mele! Suntem deja în luna aprilie şi nu ştiu când trece timpul. Parcă ieri sărbătoream faptul am intrat în 2018. În fine, astăzi o să vă spun ce produse am folosit în martie şi ce cărți am mai citit.       1. Base Coat 9in1 de la MelkiorAm început să-l folosesc iarăşi la sfârşitul lunii deoarece am cam exagerat cu gelul şi cu oja semipermanentă şi am zis să-mi las puțin unghiile să respire, de aceea am ales să-l folosesc. Îmi place foarte mult pentru că îmi întăreşte unghiile. Îl poți găsi la sticluță de 15 ml sau 4,5 ml. Îl poți achiziționa de aici sau dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest produs, am un articol dedicat lui.      2. Apa de parfum Avon Attraction for her

         Iubesc acest parfum. Îl achiziționez de fiecare dată când am ocazia. N-am cuvinte ca să-l descriu, îl poți achiziționa de aici .      3. Soluție micelară Garnier pentru ten mixt spre gras      Este singura soluție micelară care îmi oferă ceea caut la acest tip de produs. Nu mă u…

Cum să-ți ocupi timpul făcând ceva util?

Astăzi m-am decis să scriu un altfel de articol. Ceva care, sper că o să te ajute. Astăzi m-am decis să scriu despre timp şi despre cumți-locupiutil.       După cum ştii, timpul este cel mai prețioscapital, odată pierdut nu se mai întoarce şi poți să regreți cât vrei, nu mai ai ce face.


      1.  Ocupă-ți timpul cu hobby-urile tale pe care le ai şi sunt sigură că o să găseşti ceva.
      Dacă totuşi nu ai nici un hobby (mă îndoiesc de asta) poți să faci ordine în jurul tău ( scrie într-un jurnal ideile, gândurile, trăirile pe care le-ai avut) .      2.  Ai putea să citeşti cărți (asta fac şi eu) . Te va ajuta să îți ocupi timpul şi te va ajuta să îți dezvolți intelectualul. Practic, "ai împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură).    3. Te poți apuca de sport. Nu ai idee cât de bine o să-ți faca, mai ales pe viitor. Dacă vei face asta în fiecare zi, te vei obişnui şi va deveni un obicei.
     4. Stai cu cei dragi. Ajută-i. O să vină momentul în care va trebui să-ți părăseşti părinții…