Am testat Black Mask?! Ce părere am? | Miss Ametist

      Am văzut o grămadă de fete pe youtube şi nu numai care au încercat această mască şi chiar funcționa şi m-am decis să o achiziționez si eu. Mi-am cumpărat-o de pe AliExpress şi a fost destul de ieftină, până în 4-5 $.

    
       Black Mask este o mască neagră pentru față (se subînțelege din denumirea ei 😂 ) care te ajută să îndepărtezi punctele negre de pe nas, bărbie, frunte etc., acneea, chiar şi celulele moarte şi părul facial. Această mască are în componența sa cărbune. Ce-i drept, doare când o luăm de pe față, dar cu toate ştim faptul că "baba la frumusețe suferă" .

      Un avantaj pe care îl are această mască este prețul care este destul de mic, fiind din această categorie "black mask" care să şi funcționeze.

    
     Are o textură foarte ciudățică care mă face să mă gândesc la smoală (cred că ăsta este cuvântul pe care-l caut) . Atunci când o foloseşti trebuie să o aplici pe ten curat dar înainte de asta, deschide-ti porii cu o baie de aburi sau cu un prosop ud cu apă călduță, eu când am folosit-o am udat un prosop cu apă călduță si am tapotat pe toată fața, în special pe zona T. Am lăsat-o să acționeze timp de 30 de minute (intervalul este de 15-30 de minute, dar depinde cât de repede se usucă) şi voilá, mi-a scos aproape toate punctele negre şi mi-a lăsat tenul super curat şi catifelat. Ce-i drept, a durut când am îndepărtat-o dar tot răul spre bine. 😁

     
      Pentru mine a funcționat şi sunt foarte mulțumită de rezultate. Sinceră să fiu chiar nu aveam aşteptări.
      Cine poate folosi această mască? Ei bine cei care au puncte negre. Apropo, încearcă te rog să nu îți mai storci punctele negre sau coşurile. Mai rău îți faci.

     Dacă nu suporți o mască de genul 30 de minute, nu are rost să o achiziționezi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Care-i diferența dintre horror și thriller?

Cum sa primim bani inapoi din cumparaturi online cu Bonusway

Top 5 produse sub 10 lei