Cum sa primesti banii inapoi din cumparaturile online? iCashBank -Miss Ametist

Buna! Stiu ca am lipsit destul de mult insa aceasta pauza m-a ajutat. Am revenit cu forte proaspete si de acum voi posta aproape in fiecare zi.

Atunci cand faci comenzi online o parte din tine se gandeste la faptul ca e prea scump sau lucruri de acest gen, acum am solutia perfecta pentru primi macar o parte din banii pe care ii cheltuim.

iCashBank este o aplicatie foarte eficienta prin care ne putem primi o parte din banii pe care ii cheltuim in cumparaturile online inapoi (chiar daca respectivele produse sunt reduse) .

In momentul in care esti pe cale de a efectua o comanda, iCashBank iti sugereaza coduri/reduceri pentru cumparaturile tale.

     BONUS: Aceasta aplicatie este foarte simpla, sigura si privata in ceea ce priveste securitatea ta pe internet. In plus este si GRATUITA!
      
        Daca te-am convins sa-ti creezi cont, banuiesc ca te intrebi cum se foloseste, nu-i asa?
         Atunci cand vizitezi unul dintre magazinele partenere care "ti-a facut cu ochiul" , dupa ce confirmi ca vrei CashBank pagina magazinului partener se reincarca trecand prin link-ul lor de afiliere, iCashBank se activeaza astfel silentios (iconul se transforma din portocaliu in verde) si, daca faci o cumparatura, vei primi CashBank.
      Vei primi o notificare doar pe e-mail in momentul in care ai primit CashBank-ul, toate astea pentru ca navigarea ta pe internet sa nu fie in niciun fel deranjata.

     
       Daca esti hotarata acum si stii ce trebuie sa faci si te-ai decis sa iti faci cumparaturile cu ajutorul acestui site de acum inainte, iCashBank te anunta in cazul in care exista un cupon de reducere in cosul de cumparaturi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Care-i diferența dintre horror și thriller?

Cum sa primim bani inapoi din cumparaturi online cu Bonusway

Top 5 produse sub 10 lei