Review: Micellar Cleansing Water de la Garnier

Hello, hello! Ce faceti? Eu sunt super bine si am chef sa scriu foarte multe postari pe blog, asa ca asteptati-va la o activitate mult mai mare. Sa lasam asta, astazi m-am gandit sa fac un review la aceasta apa micelara.


Eu mi-am comandat aceasta apa micelara + cea de la Gerovital (cu ulei de mac, aveti review pe blog, va invit sa-l cititi) si desigur, pe aceasta n-am deschis-o/n-am folosit-o absolut deloc si am folosit-o pe aceea. Motivul pentru care n-am folosit-o este ca aceasta apa micelara este destinata tenului sensibil iar eu am tenul gras.


Dupa ce am ajuns la mai bine de jumatate la apa micelara de la Gerovital, am zis s-o testez si pe asta ca pana la urma de asta am cumparat-o. Va zic sincer ca nu regret. Chiar daca este destinata tenului sensibil mie chiar mi-a placut, nu mi-a lasat nimic pe ten si l-a curatat bine de machiaj.


Aceasta solutie micelara vine la 400 ml si va ajunge pentru aproximativ 200 de utilizari (aplicate pe discheta demachianta).


Aceasta poate fi folosita si pe buze si ochi fara a irita zona buzelor si fara a ne ustura ochii (ceea ce patesc la apa micelara de la Gerovital). Nu contine alcool si nu are miros, iar eu consider ca astea sunt doua din cele mai bune avantaje.


Imi pare nespus de rau ca nici la acest articol nu exista poze insa l-am scris de pe telefon.
*Sa-mi spuneti in comentarii daca voi ati folosit aceasta apa micelara? * XOXOComentarii

Postări populare de pe acest blog

Care-i diferența dintre horror și thriller?

Cum sa primim bani inapoi din cumparaturi online cu Bonusway

Top 5 produse sub 10 lei