Ce filme am mai vazut | Recomandari #FilmeAnimate

                  Din cate am vazut, Top 5 filme pe care le-as revedea mereu  a avut foarte multe vizualizari asa ca m-am gandit sa va arat ce filme am mai vazut de atunci.Sunt destul de multe, asadar ,sper sa nu va plictisesc. Si pentru ca sunt foarte multe filme,o sa le iau pe categorii , iar aceasta va fi prima categorie si anume, ANIMATIA! :)
         Deoarece inca sunt ”un mic copil” ,ma mai uit si la filme animate.


1.Kung Fu Panda 3
Descriere:
Dupa ce a scapat Valea Linistita de maleficul Lord Shen, pasnicul si mancaciosul maestru Po se bucura de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea şi toate bunatatile din lume ii incanta zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, caci magnificul panda va avea de infruntat o extraordinara amenintare supranaturala al carei scop este distrugerea completa a spiritului kung fu! Tradarea unuia dintre Cei Cinci Furiosi il va mahni nespus pe Po, care va trebui sa dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabila a prieteniei si a increderii si pentru a-i salva din nou pe locuitorii din vale.”   2.Corpse Bride /Mireasa moartaDescriere:
”.Acţiunea este plasată în secolul al 19-lea, într-un sat european, urmărind povestea lui Victor , un tânăr care se pare că este sortit să se căsătorească cu Mireasa Moartă în timp ce adevărata sa mireasa, Victoria rămâne în lumea celor vii. Viaţa în Lumea Morţilor pare mult mai animată decât este ea descrisă în poveşti, iar Victor descoperă că nu există nimic în lumea asta – sau în cea de dincolo – care să îl despartă de adevărata dragoste.Este o poveste despre optimism, dragoste şi o descriere a vieţii de dincoace şi a celei de dincolo aşa cum numai Burton poate să o facă.”
      Credeti-ma,o sa va placa aceasta animatie. 


3.Angry Birds/Pasari furioase

Singurul lucru pe care il pot spune despre acest  film este ca...ACEST FILM E GENIAL!
Il ador din toate punctele de vedere. :)
     
Descriere:
In filmul Angry Birds 2016 HD o sa intelegem intr-un final de ce Pasarile Furioase sunt furioase de fapt. Atunci cand pe o insula de paradis populata de fericire, pasarile nezburatoare sunt vizitate de catre niste misteriosi porculeti verzi, tine de cele trei pasari extremiste -Red, Chuck si Bomb- pentru a intelege ce anume cauta porcusorii acolo si ce planuiesc.”4.Ice Age: Collision Course/ Epoca de gheata: Ploaia de meteoriti


Descriere:
 Cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă îl catapultează în univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață. Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego și restul turmei trebuie să plece de acasă și să pornească într-o expediție plină de comedie şi aventură, în timp ce călătoresc spre noi ținuturi exotice și se confruntă cu o serie de personaje noi, pline de culoare.”          Acestea au fost filmele animate l-a care m-am uitat,chiar au fost pe placul meu tinand cont ca eu inca sunt un copil. Vi le recomand cu mare drag!❤
   


                                        VOI PE CARE L-ATI VAZUT?CARE VA PLACE?
Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Care-i diferența dintre horror și thriller?

Cum sa primim bani inapoi din cumparaturi online cu Bonusway

Top 5 produse sub 10 lei